Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Επιστολές

Είμαστε δυνατοί ναι, αλλά πόσοι είμαστε;

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης, παράρτημα του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και μοναδικός φορέας διεκδίκησης και εκπροσώπησης των τυφλών της Κρήτης, αιτείται από την υπηρεσία του ΟΠΕΚΑ την έγγραφη πληροφόρηση του αριθμού των επιδοτούμενων τυφλών στον τομέα της δικαιοδοσίας του.

Είναι απαραίτητο για την Ένωση των Τυφλών να γνωρίζει τον αριθμό των τυφλών στην Κρήτη, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσει από την εκάστοτε κυβέρνηση – τοπική αυτοδιοίκηση τα δικαιώματά τους για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως είναι η εκπαίδευση στην κινητικότητα, στον προσανατολισμό και στις δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης που είναι παντελώς ανύπαρκτη στην περιφέρεια Κρήτης, ηχητικές διατάξεις στους φωτεινούς σηματοδότες, οδηγούς όδευσης τυφλών σε κάθε νέο έργο κ.α.

Είμαστε βέβαιοι ότι το αίτημά μας δεν προσκρούει στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Παρακαλούμε, επομένως, όπως ανταποκριθείτε θετικά στο παραπάνω αίτημά μας.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *