Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Γενικά θέματα

Ευχαριστήριο προς την κ. Ζήση Βασιλική για το λογότυπο του Συλλόγου μας.

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κ. Ζήση Βασιλική για την προσφορά της, σχεδιάζοντας το λογότυπο του σωματείου μας.

Η κ. Ζήση Βασιλική  είναι αρχειονόμος, βιβλιοθηκονόμος και μουσειολόγος με μεγάλο κίνητρο και πάθος για την ιστορία, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και εξειδίκευση στη διαχείρισή της. Με πραγματική αγάπη για τις τέχνες, ο χρόνος της χωρίζεται μεταξύ της Διαχείρισης Πολιτιστικών αγαθών αλλά και της ανάδειξής τους. Η διδασκαλία της φωνητικής και ορθοφωνίας που έχει ασκήσει επαγγελματικά την τελευταία δεκαετία της έχει δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιεί μουσική, ήχους και αφηγήσεις σε κάθε της έργο. Το μεταπτυχιακό της στο Digital Culture της έδωσε την εξειδίκευση στις Νέες Τεχνολογίες, ώστε να μπορεί να έχει μια συνολική εικόνα της διαχείρισης του Πολιτισμού. Οι εκπαιδεύσεις στο project management σίγουρα βοήθησαν στην μέχρι τώρα πορεία της. Στόχος της είναι η καλύτερη εμπειρία του επισκέπτη, είτε στο φυσικό είτε στον ψηφιακό χώρο και πιστεύει πραγματικά πως ΟΛΟΙ έχουμε δικαίωμα στην πρόσβαση σε όλα τα πολιτιστικά αγαθά. 

Της ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντοτε καλά, να έχει επιτυχίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές και να συνεχίζει να παρέχει αυτό το τόσο ενδιαφέρον και δημιουργικό έργο.

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *