Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Διάφορα

Εκδήλωση με τη Π.Α.Ε Ο.Φ.Η και την εταιρία Vavoulas Group

Με μία όμορφη δράση ξεκίνησε την 1η Μαίου ο μήνας για τα νεαρά μέλη της Π.Ε.Τ.Κ. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσκληση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., 9 νεαρά μέλη του σωματείου μας μεταφέρθηκαν με πούλμαν της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο Γάζι. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνομιλήσουν και να παίξουν παιχνίδια ποδοσφαίρου με τους παίκτες της Κ19 του Ο.Φ.Η. 

Στη δράση συμμετείχαν ο Εφραίμ, ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος, ο Αντρέας, ο Μιχάλης, η Άμπρα, ο Άκης, ο Χρήστος, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Σωματείου, Μαρκοδημητράκης Μενέλαος. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. για την πρόσκλησή τους αλλά και την εγκάρδια φιλοξενία τους στο προπονητικό-αθλητικό κέντρο. Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ και την εταιρία Vavoulas Group για τη χορηγία 8 μπαλών για τυφλούς που στο εσωτερικό τους περιέχουν κουδούνι, οι οποίες και δόθηκαν στα μέλη μας μετά τη λήξη της δράσης. 

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *