Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Διάφορα

Συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 επισκέφθηκε το δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, ο πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Κ., κος Μαρκοδημητράκης Μενέλαος.  Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την όμορφη κωμόπολη των Άνω Αρχανών. Εκεί συναντήθηκε με τον κο Σημαντηράκη Εμμανουήλ, προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, την κα Καντιδάκη Καλλιόπη, διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών & περιβάλλοντος και την κα Cardile Silvia, αρχιτέκτονα (εξωτερική συνεργάτης). Μαζί περιηγήθηκαν στα ήδη εκτελεσμένα έργα και τα υπό εκτέλεση, επισημάνθηκαν τεχνικά σφάλματα μικρής όμως σημασίας και συμφωνήθηκε να αποφευχθούν τα σφάλματα αυτά σε μελλοντικά έργα.

Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων και στο τμήμα τεχνικών έργων του δήμου, καθώς έχουν τοποθετηθεί παντού οδηγοί όδευσης τυφλών και τα έργα εκτελούνται βάσει της κείμενης νομοθεσίας, κάτι το οποίο ενώ είναι δεδομένο, σε άλλους δήμους δεν εφαρμόζεται.

Θα είμαστε σε στενή συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν σχετικά με την προσβασιμότητα των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Η Π.Ε.Τ.Κ. εύχεται καλή συνέχεια στα έργα τους!

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *