Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Δράσεις της Π.Ε.Τ.Κ.

Δημόσια συγχαρητήρια στην Κατερίνα Φραγκουλάκη, στην Κρήτη TV

Την Τρίτη 4-4-2023 στις 19:30, ο πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Κ., Μενέλαος Μαρκοδημητράκης, συμμετείχε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή στην Κρήτη TV του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Εύης Σπανού.

Η συμμετοχή του αφορούσε στο μέρος της εκπομπής εκείνο που παρουσίαζε την Κατερίνα Φραγκουλάκη, από τον Αλικιανό Χανίων,  η οποία το 2021 σε ηλικία 13ων ετών εκπαιδεύτηκε και πήρε πιστοποίηση στο σύστημα γραφής & ανάγνωσης των τυφλών Braille από το Κέντρο εκμάθησης που διατηρούμε στο Ρέθυμνο.

Ο πρόεδρος συνεχάρη την Κατερίνα και δήλωσε υπερηφάνεια για την Π.Ε.Τ.Κ. που εκπαίδευσε την μικρότερη βλέπουσα στην Ελλάδα και είναι πλέον κάτοχος της πιστοποίησης γνώσης της γραφής Braille.

Ο πρόεδρος συνεχάρη ακόμη, τους γονείς της Κατερίνας και τους δασκάλους της. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει και την προέτρεψε να ασχοληθεί με τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *