Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Δράσεις της Π.Ε.Τ.Κ.

Εκδήλωση ενημέρωσης εθελοντισμού

Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση για θέματα εθελοντισμού  στο πανεπιστήμιο Κρήτης με συμμετοχή της Π.Ε.Τ.Κ.

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης συμμετείχε στην εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για θέματα εθελοντισμού του Συμβουλευτικού κέντρου φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, παροτρύνοντας τους φοιτητές/τριες του Ιδρύματος να γίνουν ενεργά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και της πόλης που ζουν, με τη συμμετοχή τους σε ομάδες εθελοντισμού, ανέπτυξε συνεργασία με το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού (Θηλέων), το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης και την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φοιτητές/τριες να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην Ένωσή μας.

Στην εν λόγω εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Κ., κ Μαρκοδημητράκης Μενέλαος, παρουσίασε τη δράση της Ένωσης Τυφλών σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης και ανέπτυξε το πεδίο αναγκών της Π.Ε.Τ.Κ. για εθελοντισμό.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *