Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Θέμα: Πρόσκληση προς τα μέλη της Π.Ε.Τ.Κ. στις αρχαιρεσίες-εκλογές 29 Μαΐου 2022

Αρ. Πρωτ.: 149 Ηράκλειο: 29-04-2022

Θέμα: Πρόσκληση προς τα μέλη της Π.Ε.Τ.Κ. στις αρχαιρεσίες-εκλογές 29 Μαΐου 2022
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή στις 29 Μαΐου 2022 έχουμε εκλογές για τη Δ.Ε. της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε να ψηφίσετε για να δυναμώσετε τη φωνή των ατόμων με οπτική αναπηρία, ενόψει των σπουδαίων διαπραγματεύσεων που κάνουμε με την κυβέρνηση για να αυξηθεί το επίδομα του ΟΠΕΚΑ, για να ΜΗΝ αυξηθεί το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των ατόμων με οπτική αναπηρία, για να αυξηθούν οι συντάξεις και να λειτουργήσει γρήγορα ο θεσμός του προσωπικού βοηθού σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, θα δώσετε δυναμική στην Π.Ε.Τ.Κ. προκειμένου να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις προς την κάλυψη των αναγκών των ατόμων με αναπηρία όρασης, όπως την κάλυψη της θέσης εκπαιδευτή Κινητικότητας στην Κρήτη κ.α.

Καταλαβαίνετε, τη σημασία της παρουσίας σας στην ψηφοφορία, διότι η συλλογική συμμετοχή μας δίνει αριθμητική δύναμη στις διεκδικήσεις μας! Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, με τη συμμετοχή μας στις εκλογές του Συλλόγου μας.

Σας πληροφορούμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία της Π.Ε.Τ.Κ. στην οδό Σκεπετζή 28, Μπεντεβή στο Ηράκλειο, από τις 8:00πμ μέχρι τις 19:00μμ. Η ψηφοφορία γίνεται με την προσκόμιση της Αστυνομικής σας Ταυτότητας ή την κάρτα μέλους του Συνδέσμου.

Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε το αργότερο έως 15 Μαΐου για το αν έχετε μέσον και συνοδό, προκειμένου εάν χρειάζεται να φροντίσουμε εμείς για αυτό.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του ιού Covid 19, σύμφωνα με την τότε ισχύουσα νομοθεσία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Για τη Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος, Γραμμενίδης Παναγιώτης

Η Γεν. Γραμματέας, Κατσιπουλάκη – Γιαννιδάκη Καλλιόπη

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *