Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΠΕΤΚ 27-7-2021

Η ΠΕΤΚ πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική της Συνέλευση στις 27-7-2021, ώρα 10:30 στο γραφείο της Σκεπετζή 28 Μπεντεβή Ηράκλειο. Η Γενική Συνέλευση γίνεται κάθε χρόνο τον μήνα Φεβρουάριο, φέτος λόγο του απαγορευτικού που είχε επιβληθεί συνέπια της πανδημίας πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα.  

Διαβάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2020 και ο προϋπολογισμός του 2021. Συζητήσαμε διάφορα θέματα σχετικά με τον χώρο των τυφλών, όπως είναι η απουσία εκπαιδευτών κινητικότητας, η τραγική κατάσταση στις πόλεις μας όσο αφορά την προσβασιμότητα στα πεζοδρόμια και τους κόμβους.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν 7 μέλη: ο Μανώλης Κεντριστάκης από την Ζήρο της Σητείας, ο οποίος κατέβαλε πολλά χρήματα αλλά και κόπο για να έρθει στην συνέλευση, ο Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης από το Ηράκλειο, η Ελευθερία Ζαμπετάκη από το Ηράκλειο, ο Δημήτρης Μαυρομανωλάκης από το Ηράκλειο, ο Κώστας Ψαραδάκης από το Σκαλάνι, ο Παναγιώτης Γραμμενίδης από το Ηράκλειο, και ο Μενέλαος Μαρκοδημητράκης από το Ηράκλειο.

Στην Γενική Συνέλευση φέτος συμμετείχαν 7 μέλη του συλλόγου μας. Ο αριθμός αυτός σίγουρα ακούγεται πολύ μικρός σε σχέση με τα 160 μέλη μας, όμως, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μια σειρά από παραμέτρους όπως: η αντικειμενική δυσκολία μετακίνησης τους, συνήθως συμμετέχουν το πολύ 12 άτομα, φέτος βρισκόμαστε εν μέσο έξαρσης της μετάλλαξης Δ του κορονοϊού στην Κρήτη με εκατοντάδες θετικές διαγνώσεις καθημερινά, η ώρα ήταν εργάσιμη με αποτέλεσμα να εργάζονται οι συνοδοί των μελών μας, σίγουρα όμως κάποια μέλη μας δεν είχαν δικαιολογία, είμαστε σίγουροι όμως ότι είναι κοντά στον σύλλογο, γιατί μας το δείχνουν κατά την οργάνωση δράσεων με την συμμετοχή τους, αλλά και με την σιγουριά ότι μέσο του συλλόγου τους, μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντα και τα δίκαια τους.   

Μετά τη Συνέλευση ακολούθησε γεύμα σε παραθαλάσσια ταβέρνα του Ηρακλείου.  

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *