Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Κατεβάστε αυτή την εφαρμογή RightHear

Η Περιφέρεια Κρήτης έχει τοποθετήσει στα κεντρικά της κτήρια σε όλους τους Νομούς της Κρήτης, αλλά και σε δύο ακόμα κτήρια με υπηρεσίες σχετικές με την αναπηρία στο Ηράκλειο. Διαβάστε εδώ. Ένα σύστημα με το οποίο διευκολύνεται ο τυφλός προκειμένου να κατατοπιστεί στο χώρο και να εντοπίζει αυτό που ψάχνει. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή με το όνομα RightHear, αλλά και πατώντας ΕΔΏ από το κινητό σας. Προς το παρόν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα, είναι κάτι που θα το επιδιώξουμε στο άμεσο μέλλον.

Αυτή τη εφαρμογή μπορεί να την χρησιμοποιήσει κάθε συναλλασσόμενος με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για να κατατοπιστεί εντός των κτηρίων. Φτιάχτηκε για τις ανάγκες των τυφλών αλλά μπορεί με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει να φανεί χρήσιμη σε όλους.

Αν αυτό το σύστημα γίνει αποδεκτό από τους τυφλούς και τον κόσμο ευρύτερα, θα μπορέσει να αξιοποιηθεί ευρύτερα σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά κτήρια όπως, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και άλλα.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *