Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Δράσεις της Π.Ε.Τ.Κ.

Χορός για τα μέλη της Π.Ε.Τ.Κ. και το 2024

Στις 23-2-2024 ξεκίνησαν ξανά τα μαθήματα χορού στα μέλη του Συλλόγου μας, έπειτα από μία διακοπή για λόγους υγείας του χοροδιδασκάλου κυρίου Γιώργου Κουγιουμουτζή. Στηριζόμενος σε πατερίτσες ο κύριος Κουγιουμουτζής και με την βοήθεια της κόρης του, επίσης χορεύτριας, με το χαμόγελο στα χείλη και πολλή αισιοδοξία, πείσμα και αγάπη σε αυτό που κάνει, μας φώναξε να ξεκινήσουμε εκ νέου τα μαθήματα χορού. Όλοι εμείς, 8 μέλη του συλλόγου μας, ανταποκριθήκαμε στην ευγενική προσφορά του κυρίου Γιώργου Κουγιουμουτζή. Προσφορά που απέκτησε μεγαλύτερη βαρύτητα, αφού δίνει τον προσωπικό του αγώνα  και μέσα από αυτόν αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία όλοι μας.

Η Π.Ε.Τ.Κ. ευχαριστεί θερμά για ακόμη μία φορά τον κο Γιώργο Κουγιουμουτζή και την οικογένεια του, για την προσφορά του αυτή στα μέλη μας παρ’ όλες τις προσωπικές δυσκολίες που περνάει αυτή την περίοδο. Του ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση και σύντομα να θαυμάζουμε ξανά  τις χορευτικές του φιγούρες.

Φωτογραφίες από το μάθημα χορού στις 8-3-2024, στο Παραδοσιακό εργαστήρι χορού με δάσκαλο τον κύριο Γιώργο Κουγιουμουτζή. 

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *