Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Η ΠΕΤΚ σε σχολεία

Η ΠΕΤΚ στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου 2-12-2022.

Βιωματική Δράση στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου στις 2-12-2022, με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.  

Είχαμε την χαρά να μιλήσουμε στα παιδιά του σχολείου για την αναπηρία όρασης και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις για το πως κάνουμε καθημερινές ασχολίες, όπως το πώς μαγειρεύουμε, πώς παίζουμε παιχνίδια, πώς περπατάμε, πώς διαβάζουμε, πώς χρησιμοποιούμε το κινητό και πολλά ακόμη. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το βιωματικό παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχαν με ενθουσιασμό και οι καθηγήτριες του σχολείου. Η δράση ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Δασκαλάκη  να διασκεδάζει τα παιδιά του σχολείου παίζοντας μπουζούκι. 

Την δράση αυτή πραγματοποίησαν, ο Γιώργος Δασκαλάκης μέλος της ΠΕΤΚ και ο πρόεδρος της ΠΕΤΚ, Μενέλαος Μαρκοδημητράκης. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μάρα Παπαδάκη για την πρόσκληση.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *