Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Προσφορά ποιητικού έργου “Εκ Βακχείας Μονογένεση” στη γραφή braille στην Π.Ε.Τ. Κρήτης

Τη Δευτέρα 28-3-2022 παραλάβαμε 4 αντίτυπα από τη συγγραφέα του ποιητικού έργου “Εκ Βακχείας Μονογένεση”, κ. Δευτερίγου Σοφία στη γραφή braille. Είναι διαθέσιμα στην Ένωσή μας για δανεισμό και ανάγνωση από τα μέλη μας.

Παραθέτουμε το συνοδευτικό σημείωμα της Συγγραφέως, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της στην Ένωσή μας και στα μέλη μας..

“Χαιρετίζω εσάς και τη δράση σας!

Αισθάνομαι ξεχωριστά ως άνθρωπος και ως δημιουργός του βιβλίου

“Εκ Βακχείας Μονογένεση”, που το έχετε στο χέρια σας σε γραφή Braille I

Η αμέσως επόμενη κίνησή μου, μετά την επίσημη έκδοση του έργου μου από τις εκδόσεις Βακχικόν, ήταν η μεταφορά ενός επιλεγμένου μέρους του σε γραφή Braille. Στην υπέροχή αυτή σκέψη με βοήθησε ο Φάρος Τυφλών Ελλάδος!

Απευθύνω το έργο μου σε όλους, γι’ αυτό και το καθιστά Ειδικό πρώτα σε μένα κι ύστερα από εμένα!

Με τη χαρά να βρίσκεται το έργο μου στη βιβλιοθήκη σας, αλλά και στη διάθεση των χαρισματικών αναγνωστών σας, αφήνω ορισμένα από τα πρώτα αντίτυπα που έλαβαν όλοι οι φορείς σας … με Λογική και Γενναιοδωρία!

Εύχομαι ο πολιτισμός που πρέπει να δείχνει η υψηλή τέχνη να πέρνα πάντα και πρώτα από τη βαθύτερη επικοινωνία! Μία επικοινωνία που θα μας ενώνει!

Γιατί η ποίηση είναι Πολιτισμός! Η “Εκ Βακχείας Μονογένεση” είναι Πολιτισμός!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Με εκτίμηση

Σοφία Δευτερίγου”

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *