Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Επιστολές

ΑΝΑΓΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΗ

Ηράκλειο: 22/12/2021

Προς: ΔΕΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Υπόψιν Προέδρου ΔΕΥΑΗ κ. Βουρεξάκη Γεώργιο

Κοιν. Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Λαμπρινό Βασίλειο

ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΥΑΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, κατόπιν και δικής μας ενημέρωσης από τα τυφλά μέλη της Ένωσής μας με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, ότι τα τελευταία τρία έτη δεν έχουν λάβει την επιστροφή χρημάτων που δικαιούνται από τη θέσπιση του κοινωνικού τιμολογίου που παρέχει η ΔΕΥΑΗ.

Οι τυφλοί που διαθέτουν υδρόμετρο στο όνομά τους λαμβάνουν την σχετική έκπτωση απευθείας στο λογαριασμό της ΔΕΥΑΗ. Στις περιπτώσεις που διαμένουν σε πολυκατοικία, η οποία διαθέτει ένα υδρόμετρο για όλα τα διαμερίσματα, έχει θεσπιστεί η επιστροφή του ποσού των 134,00 ευρώ ετησίως η οποία όμως έχει να αποδοθεί από το 2018.

Παρακαλούμε όπως φροντίσει η ΔΕΥΑΗ για την εξόφληση αυτών των ποσών, στο πλαίσιο της δίκαιης εφαρμογής της κοινωνικής της πολιτικής.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας και με την πεποίθηση ότι το αίτημά μας θα γίνει αποδεκτό, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και δημιουργικότητα για το 2022.

Ο Πρόεδρος: κ. Γραμμενίδης Παναγιώτης

Η Γεν. Γραμματέας: κ. Κατσιπουλάκη Γιαννιδάκη Καλλιόπη

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *