Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Ενημέρωση αναβολής των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου

ΘΕΜΑ : Ανακοίνωση –ενημέρωση αναβολής των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου 2021 εξετάζοντας σοβαρά και υπεύθυνα τις νομικές, πρακτικές και συνδικαλιστικές πλευρές και τις συνέπειες των εκλογών της 11ης & 12ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε καταρχάς την αναβολή επ’αόριστον των αρχαιρεσιών για όλα τα καταστατικά όργανα, κεντρικά, περιφερειακά και αντιπροσώπευση στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών. Η Διοίκηση επίσης, δεσμεύτηκε ότι εντός του μηνός με νέα απόφασή της θα προσδιορίσει την ημερομηνία των νέων εκλογών, εκτός εάν αυτή στο μεταξύ προκύψει από διάταξη νόμου που θα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο σ’αυτό το διάστημα από τον αρμόδιο Υπουργό.

Μετά από αυτές τις αποφάσεις θα πρέπει να διακοπούν όλες οι προσπάθειες και δράσεις για την προετοιμασία των εκλογών, εκτός από την ολοκλήρωση της εκτύπωσης των ψηφοδελτίων, τα οποία θα ασφαλιστούν σε κατάλληλο χώρο.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *