Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Επιστολές

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ap. Πρωτ.: 184                                                Ηράκλειο: 10/11/2021

ΠΡΟΣ: Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού & Σήμανσης Δήμου Ηρακλείου Υπόψιν κ. Αρχαύλη Εμμανουήλ

ΘΕΜΑ:ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κύριε Αρχαύλη,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας αποστέλλουμε τους κόμβους που προτείνουμε, κατόπιν διερεύνησης των αναγκών μας. Επίσης σας παραθέτουμε σε κάθε προτεινόμενο κόμβο, την εκφώνηση που εκτιμούμε ότι θα βοηθούσε ουσιαστικά στο να γνωρίζουν την έκβαση της διαδρομής που πρόκειται να ακολουθήσουν οι τυφλοί και με σοβαρά προβλήματα όρασης συμπολίτες μας.

Οι διαδρομές που έχουμε επιλέξει έχουν νοητή κατεύθυνση προς και από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και είναι οι ελάχιστες δυνατές με βάση των αριθμό ζευγών (9) που είναι διαθέσιμα από το Δήμο Ηρακλείου.

  1. Οδός Χρυσοστόμου & Παπανδρέου (δεξιά πλευρά επί της Χρυσοστόμου- κάθοδος)
  • Εκφώνηση καθόδου-1η συσκευή: «Βρίσκεστε στην οδό Χρυσοστόμου & Παπανδρέου με κατεύθυνση την πλατεία Κύπρου-πύλη Ιησού-κέντρο της πόλης».
  • Εκφώνηση ανόδου-2η συσκευή: «Βρίσκεστε στην οδό Χρυσοστόμου & Παπανδρέου με κατεύθυνση προς τον Άγιο Κωνσταντίνο».
  1. Λεωφόρος Δημοκρατίας & Παπανδρέου επί της Δημοκρατίας (δεξιά πλευρά – κάθοδος και αριστερή πλευρά- άνοδος)
  • Εκφώνηση καθόδου-1η συσκευή-δεξιά πλευοά: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας & Παπανδρέου με κατεύθυνση προς την περιοχή Ανάληψη και πάρκο Γεωργιάδη».
  • Εκφώνηση κεθοδου – 2′ συσκευή-δεξιά πλευρά: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας & Παπανδρέου με κατεύθυνση προς τον Άγιο Κωνσταντίνο.
  • Εκφώνηση ανόδου – 1″ συσκευή-δεΕιά πλευοά: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας & Παπανδρέου με κατεύθυνση προς τον Άγιο Κωνσταντίνο».
  • Εκφώνηση ανόδου – 2η συσκευη-δεΕιά πλευοά: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας & Παπανδρέου με κατεύθυνση προς το πάρκο Γεωργιάδη – πλατεία Ελευθερίας».
  1. Λεωφόρος Δημοκρατίας & Ιερωνυμάκη επί της Δημοκρατίας προς πάρκο Γεωργιάδη
  • Εκφώνηση 1ης συσκευής: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας & Ιερωνυμάκη με κατεύθυνση προς το πάρκο Γεωργιάδη – πλατεία Ελευθερίας».
  • Εκφώνηση 2ης συσκευής επί τηο Λεωφόρου Δηυοκοατίαο μπροστά στην είσοδο του πάρκου Γεωργιάδη: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς την οδό Ιερωνυμάκη».
  1. Επί της Ιερωνυμάκη προς την έξοδό της προς τη Δημοκρατίας
  • Εκφώνηση 1ης συσκευής στη συμβολή τηε οδού Ιερωνυμάκη υε τη Λεωφόρο Δημοκοατίαο: «Βρίσκεστε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς την οδό Ιερωνυμάκη και τη συνοικία της ανάληψης».
  • Εκφώνηση 2ης συσκευής επί τηο Ιερωνυμάκη & Δημοκρατίας: «Βρίσκεστε επί της οδού Ιερωνυμάκη & Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς το πάρκο Γεωργιάδη».
  1. Οδός Αγίου Μηνά & Καλοκαιρινού (απέναντι από το κρεοπωλείο)
  • Εκφώνηση 1ης συσκευήε: «Βρίσκεστε στη συμβολή των οδών Αγίου Μηνά & Καλοκαιρινού με κατεύθυνση προς την πύλη Παντοκράτορα – Χανιώπορτα».
  • Εκφώνηση 2ης συσκευήο (μπροστά από το κρεοπωλείο): «Βρίσκεστε στη συμβολή των οδών Καλοκαιρινού & Αγίου Μηνά με κατεύθυνση προς το Μητροπολιτικό Ναό τόυ Αγίου Μηνά και το κέντρο της πόλης».
  1. Λεωφόρος Καλοκαιρινού & Οδός Γιαμαλάκη
  • Εκφώνηση 1ης συσκευής (απέναντι από την Alpha Bank): «Βρίσκεστε στη συμβολή των οδών Καλοκαιρινού & Γιαμαλάκη με κατεύθυνση προς την πύλη Παντοκράτορα – Χανιώπορτα».
  • Εκφώνηση 2ης συσκευής (μπροστά από την Alpha Bank): «Βρίσκεστε στη συμβολή των οδών Γιαμαλάκη & Καλοκαιρινού με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης».
  1. Λεωφόρος Κνωσού & Γεωργίου Παπανδρέου (κάθοδος επί της Κνωσού)
  • Εκφώνηση καθόδου – 1η συσκευή – δεξιά πλευοά: «Βρίσκεστε στη συμβολή της Λεωφόρου Κνωσού & Οδού Γεωργίου Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκη – πύλη Ιησού – κέντρο της πόλης».

Εκφώνηση ανόδου – 2η συσκευή – δεξιά πλευρά: «Βρίσκεστε στη συμβολή της Λεωφόρου Κνωσού & Οδού Γεωργίου Παπανδρέου με κατεύθυνση προς την περιοχή Τρία Πεύκα και Άγιο Κωνσταντίνο.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *