Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Δελτία Τύπου

Θετικός σε όλα το κ Αρναουτάκης (ΠΚ) κατά την επίσκεψη μας στις 30-10-2020

Κατόπιν επιστολής γνωστοποίησης της απουσίας εκπαιδευτή κινητικότητας, προσανατολισμού και δεξιοτήτων καθημερινής διαβίωσης τυφλών, που έστειλε η Π.Ε.Τ.Κ. στις 20-10-2020, το ενδιαφέρον του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηγουμενίδη Νικολάου, την επίσκεψή του στο σύλλογο μας στις 26-10-2020, ακολούθησε η επίσκεψη μας  στις 30-10-2020 στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ  Αρναουτάκη Σταύρο.

Ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε αμέσως στα δύο αιτήματα που του υποβάλαμε:

1. Ανανέωσε την υπόσχεση του για κάλυψη των εξόδων, προκειμένου να μεταβούν στην Κρήτη δύο εκπαιδευτές κινητικότητας για δύο εβδομάδες, κάνοντας το καλύτερο δυνατόν ως μία προσωρινή λύση, αφού δεν περνάει από το χέρι του να δώσει μόνιμη και οριστική.

2. Με την υποστήριξη και του κ. Ηγουμενίδη Νικολάου, μας ενέκρινε το ποσό των 600 ευρώ ως αμοιβή στον πτυχιούχο πληροφορικής που θα διδάξει τον χειρισμό υπολογιστή στα ενδιαφερόμενα μέλη του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Ηγουμενίδη Νικόλαο για το άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον του, καθώς και τον κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την συνεχή και έμπρακτη υποστήριξή του στον σύλλογο μας και σε μεμονωμένους τυφλούς, όπως είναι η αγορά υπολογιστών πλήρως ελεγχόμενους από τυφλούς.   

 

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *