Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Δελτία Τύπου

Ο Νίκος Ηγουμενίδης στην ΠΕΤΚ

Στις 20-10-2020 η Π.Ε.Τ.Κ. έστειλε επιστολή προς όλους τους Βουλευτές της Κρήτης, με θέμα την απουσία εκπαιδευτή κινητικότητας, προσανατολισμού και δεξιοτήτων καθημερινής διαβίωσης, στην Κρήτη.

Θερμό ενδιαφέρον επέδειξε ο κ.  Ηγουμενίδης Νίκος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, ο οποίος μας επισκέφτηκε το γραφείο μας , την Δευτέρα 26-10-2020.

Ο κ. Ηγουμενίδης, μας άκουσε προσεκτικά, είπε ότι προτίθενται να κάνουν ερώτηση στην βουλή και οι 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κρήτης. Πέραν όμως από αυτό, του προτείναμε  αν μπορεί να βρούμε χρηματοδότηση προκειμένου να έρχεται εκπαιδεύτρια δύο φορές τον χρόνο στην Κρήτη, και επίσης του είπαμε ότι ψάχνουμε 600 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα εκμάθησης χειρισμού υπολογιστή για τα μέλη μας, με εξοπλισμό που μας δώρισαν Οπτικά κέντρα Μαρκάκης. Και για τα δύο θέματα ενδιαφέρθηκε άμεσα και μιλώντας με τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ  Αρναουτάκη Σταύρο, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και για τα δύο θέματα.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις που τρέχουν.

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *