Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση:

Η ΠΕΤΚ στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, ακολουθώντας τις απαγορεύσεις του υπουργείου υγείας, αλλά  και τις οδηγίες του ΠΣΤ, προχωρεί στην αναστολή των μαθημάτων της γραφής braille, καθώς και των εξετάσεων για την πιστοποίηση που θα γίνονταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Η συνέχιση του κύκλου μαθημάτων και οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν μόλις εξαλειφτούν οι λόγοι που προκάλεσαν την αναστολή τους.

Αναβάλετε ο Β κύκλος μαθημάτων της γραφής braille που θα ξεκινούσε την πρώτη Απριλίου. Θα κριθεί σε μέλλοντα χρόνο  πότε θα ξεκινήσει.

Με την ευγενική χορηγία του καταστήματος οπτικά Μαρκάκης, η ΠΕΤΚ διαθέτη πλέον υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό, στον οποίο θα μπορούν να λαμβάνουν εκπαίδευση οι τυφλοί ,και με σοβαρά προβλήματα όρασης συμπολίτες μας. Λόγο της γενικευμένης απαγόρευσης στις μετακινήσεις αναβάλετε μέχρι νεοτέρας η επίσκεψη του εκπαιδευτή.

Η διοικούσα επιτροπή και τα μέλη της ΠΕΤΚ ευχαριστούν θερμά το κατάστημα οπτικών Μαρκάκης για αυτή την τόσο σημαντική προσφορά του στους τυφλούς όλης της Κρήτης.

Τέλος η ΠΕΤΚ θα παραμένει κλειστή  τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες με εξαίρεση τις δύο Παρασκευές .

petkritis

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *