Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Δράσεις της Π.Ε.Τ.Κ.

Έρευνα από το τμήμα βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

 Στις 25-9-2023 και 18.00 μ.μ., η Περιφερειάκη Ένωση Τυφλών Κρήτης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του τμήματος βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μας Σκεπεντζή 28, Μπεντεβή. Σκοπός της εν λόγω αλληλεπίδρασης ήταν η διερεύνηση της εκπαίδευσης των ανθρώπων με οπτική αναπηρία στον Πανεπιστημιακό χώρο. 

Συντονίστριες της συνάντησης ήταν οι φοιτήτριες Ζαχαριά Αικατερίνη και Παπούλια Αντωνία. Στον χώρο μας προσήλθαν και δύο νεαρά μέλη της Π.Ε.Τ.Κ, ο Τσαγκατάκης Κωνσταντίνος και ο Δασκαλάκης Γεώργιος, τα οποία φοιτούν στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών διήρκησε  πάνω από δύο ώρες σε ένα κλίμα αρκετά φιλικό. Υποβλήθηκαν πολλές ερωτήσεις σε μία χαλαρή κουβέντα με μπόλικο χιούμορ. Άλλωστε δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού και οι τέσσερις φοιτητές ήταν σχεδόν συνομήλικοι. 

Η Π.Ε.Τ. Κρήτης χαίρεται ιδιαίτερα όταν μπορεί να συμβάλλει σε έρευνες, προκειμένου να βοηθήσει στην εξέλιξη της επιστήμης.     

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *