Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις

Το τηλέφωνο που ζητούσαν οι τυφλοί

Η Εταιρεία IGI-Group σε συνεργασία με την BlindShell προσφέρει:

Το νέο τηλέφωνο με πλήκτρα BlindShell Classic 2 σχεδιασμένο ειδικά για Άτομα με προβλήματα όρασης.

( Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107781224 ή στο email: info@igigroup.com για να ενημερωθείτε για το νέο τηλέφωνο BlindShell Classic2. Επίσης μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το τηλέφωνο και άλλα βοηθήματα στη διεύθυνση: www.igi-group.com )

Το BlindShell Classic 2, προσφέρει επικοινωνία χωρίς όρια!

Η νέα γενιά του BlindShell Classic προσφέρει μοναδικό υλικό, απτικό πληκτρολόγιο με πλήκτρα, φωνητικό έλεγχο και δυνατό ηχείο, δημιουργώντας το τέλειο τηλέφωνο για άτομα με προβλήματα όρασης, ηλικιωμένους και άτομα που δυσκολεύονται στη χρήση των συσκευών με οθόνη αφής.

Τώρα έχει δυνατότητα χρήσης πολλών εφαρμογών από ένα συνεχώς εμπλουτισμένο κατάλογο, το BlindShell έχει επίσης πολλές προαιρετικές λειτουργίες εφαρμογές όπως το WhatsApp, παρέχει πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, βοηθητικά εργαλεία όπως ο αισθητήρας χρώματος και η δυνατότητα χρήσης ετικετών αντικειμένων NFC. Γεμάτο διασκεδαστικές και χρήσιμες λειτουργίες αλλά και πολύ απλό στη χρήση!

Χαρακτηριστικά υλικού

  • Μεγάφωνο

Νέο, βελτιωμένο και πολύ δυνατό ηχείο! Αυτά είναι τα δυνατά σημεία του BlindShell Classic 2. Μην ανησυχείτε μήπως δεν ακούτε το τηλέφωνό σας.

  • Απτικό πληκτρολόγιο

Το BlindShell Classic 2 διαθέτει πληκτρολόγιο με μεγάλα, απτικά πλήκτρα, για άνετο έλεγχο του τηλεφώνου. Ειδικά σχεδιασμένο για τυφλούς.

  • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας 3000 mAh

Η μπαταρία του έχει μεγάλη χωρητικότητα και διάρκεια λειτουργίας έως και 96 ώρες και προσφέρει πολύ μεγάλη άνεση στη χρήση του τηλεφώνου σας.

  • Κάμερα 13 Mpx

Αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας με την κάμερα BlindShell με 13 Mpx. Τραβήξτε φωτογραφίες, προβάλετε και μεγεθύνετε ή μοιραστείτε τις με τους αγαπημένους σας.

  • Βάση φόρτισης

Μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας στη βάση φόρτισης και δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναζητήσετε το καλώδιο φόρτισης. Το τηλέφωνο BlindShell σας φορτίζει με ασφάλεια.

  • Καλώδιο USB-C

Καλώδιο USB-C για άνετη φόρτιση. Η αναστρέψιμη υποδοχή προσαρμόζεται εύκολα στο τηλέφωνο. Ομαλός και εύκολος τρόπος για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

  • WhatsApp

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου και φωνής. Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας όποτε είστε συνδεδεμένοι.

  • Φωνητικός έλεγχος

Μπορείτε να ελέγξτε το τηλέφωνό BlindShell μόνο με τη φωνή σας και απλές εντολές. Ο φωνητικός έλεγχος λειτουργεί Online (απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο) και για τις πιο συχνές γλώσσες επίσης εκτός σύνδεσης.

  • Κατάλογος εφαρμογών BlindShell

Χρειάζεστε περισσότερες εφαρμογές; Μπορείτε να επισκεφτείτε τον κατάλογο εφαρμογών BlindShell και να επιλέξετε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Προσαρμόστε τη λίστα των εφαρμογών σας.

  • YouTube

Ψάχνετε για λίγη διασκέδαση ή προτιμάτε την εκπαίδευση; Δοκιμάστε και τα δύο με την εφαρμογή YouTube. Μπορείτε να ακούσετε μουσική ή να παρακολουθήσετε βίντεο στο τηλέφωνό σας BlindShell.

  • Πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Μπορείτε να ελέγξετε ειδήσεις, να αναζητήσετε νέες πληροφορίες, να περιηγηθείτε σε ιστότοπους και να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες που είναι προσβάσιμες για άτομα με προβλήματα όρασης.

  • Βοηθητικά εργαλεία

Τα βοηθητικά εργαλεία BlindShell σάς βοηθούν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές εργασίες. Δοκιμάστε το tagger, το μεγεθυντικό φακό, την τοπική προσαρμογή και τη δοκιμή χρώματος και απλοποιήστε τη ζωή σας

  • Προσθήκη ετικετών αντικειμένων NFC

Οδοντόκρεμα ή κρέμα προσώπου; Με τη βοήθεια της εφαρμογής προσθήκης ετικετών αντικειμένων NFC, θα μπορείτε να τα ξεχωρίζετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  • Πρόσβαση με ένα κουμπί στις αγαπημένες εφαρμογές

Ορίστε τον πιο εύκολο τρόπο στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Απλώς πατήστε το κουμπί και αφιερώστε χρόνο.

  • Αναγνώστης οθόνης BlindShell

Το Διαδίκτυο και άλλες εφαρμογές θα είναι πιο προσβάσιμες με το πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης BlindShell, μια μορφή υποβοηθητικής τεχνολογίας που αποδίδει το περιεχόμενο κειμένου και εικόνας ως ομιλία.

Λειτουργία BlindShell Beep

Το BlindShell Beep βοηθά στην εύρεση προσωπικών αντικειμένων όπως κλειδιά, τσάντες, πορτοφόλια. Απλώς τοποθετήστε το ηχητικό σήμα στο αντικείμενο και χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο BlindShell για να χτυπήσετε τον βομβητή σε περίπτωση ανάγκης.

Βρείτε εύκολα τα προσωπικά σας αντικείμενα!

Άλλες εφαρμογές

  • FB Messenger

Μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας όπου κι αν βρίσκεστε μέσω FB Messenger. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

  • Δια βίου δωρεάν ενημέρωση

Καθώς προχωράμε μπροστά και αναπτύσσουμε νέες δυνατότητες, εγγυόμαστε δωρεάν ενημερώσεις εφ’ όρου ζωής για όλους.

  • Κουμπί SOS

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί SOS με την αντιστοιχισμένη επαφή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  • Τοποθεσία GPS

Νιώθεις χαμένος; Πάρτε το τηλέφωνό σας και μάθετε την τοποθεσία σας.

  • Παιχνίδια

Διασκεδάστε με το τηλέφωνό σας BlindShell! Το παιχνίδι μνήμης προκαλεί τη μνήμη αλλά και την ακοή σας. Δοκιμάστε επίσης το Hangman ή Dice roller.

  • Αναγνώστης βιβλίων

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα αγαπημένο σας βιβλίο. Χρησιμοποιήστε το Book Reader για ανάγνωση ήχου και σχολικών βιβλίων.

  • Email

Στείλτε και λάβετε e-mail! Το BlindShell E-mail Client υποστηρίζει την πρόσβαση σε γραμματοκιβώτια που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο IMAP.

  • Ραδιόφωνο FM και Διαδικτύου

Να ακούσετε ραδιόφωνο! Έχετε χιλιάδες σταθμούς Διαδικτύου και τοπικές εκπομπές FM για να διαλέξετε.

Τι χαρακτηριστικά έχει το BlindShell Classic 2;

Το BlindShell Classic είναι γεμάτο διασκεδαστικές, εφαρμογές και έξυπνες λειτουργίες. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτό που θέλετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ του Blindshell Classic και του BlindShell Classic 2;

Το BlindShell Classic 2 διαθέτει ολοκαίνουργιο ειδικά σχεδιασμένο υλικό με υπέροχο νέο ηχείο, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και εξαιρετική κάμερα. Διαθέτει WhasApp και Facebook Messenger, πολλά βοηθητικά εργαλεία και κατάλογο εφαρμογών BlindShell με πολλές νέες λειτουργίες. Πήραμε τα καλύτερα από το BlindShell Classic και προσθέσαμε νέες έξυπνες λειτουργίες και το αποτέλεσμα είναι το BlindShell Classic 2.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WhatsApp με το BlindShell Classic 2 μου;

Θαυμάσια νέα! Μπορείς! Το BlindShell Classic 2 διαθέτει WhatsApp για να μπορείτε να γράφετε μηνύματα, να στέλνετε φωνητικά μηνύματα και φωτογραφίες και να διατηρείτε επαφή με τους αγαπημένους σας. Χρειάζεται μόνο να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Μπορώ να ελέγξω το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τη φωνή μου;

Το BlindShell μπορεί να ελεγχθεί φωνητικά χρησιμοποιώντας απλές εντολές. Ο φωνητικός έλεγχος λειτουργεί Online και για τις πιο συχνές γλώσσες επίσης εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο.

Υπάρχει κάμερα στο BlindShell Classic;

Ναι υπάρχει! Το BlindShell Classic 2 έχει εξαιρετική κάμερα με 13 Mpx. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή να το χρησιμοποιήσετε για την εφαρμογή Object Tagging ή για πολλά άλλα βοηθητικά εργαλεία.

Τεχνικές προδιαγραφές

Συνδεσιμότητα

GSM (2G): 850/900/1800/1900 MHz

WCDMA (3G): B1/B2/B4/B5/B8

FDD-LTE (4G): B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B20/B25/B26/B28/B66/B71

TDD-LTE (4G): B38/B40/B41

VoLTE

Bluetooth: 4.2

WiFi: 2,4 GHz + 5 GHz (802,11 a/b/g/n/ac)

GNSS: GPS, Galileo, BeiDou

Δέκτης ραδιοφώνου FM

NFC

Συσκευή, Αξεσουάρ, εξαρτήματα

Διαστάσεις: 135,2 x 54,6 x 16,7 mm

Βάρος: 100 g (τηλέφωνο), 49 g (μπαταρία)

Οθόνη: 2,83″ (480 x 640)

Μνήμη (RAM): 2 GB

Εσωτερική αποθήκευση: 16 GB

Εξωτερική αποθήκευση: κάρτα μνήμης micro SD έως 128 GB (FAT32)

Κάμερα: 13 MP

Κάρτα SIM: Διπλή micro-SIM

Μπαταρία: 3000 mAh

Ηχείο: 1,5 W

Μικρόφωνο: Διπλό μικρόφωνο, μείωση θορύβου

Υποδοχή στερεοφωνικού ήχου 3,5

USB Type-C

Κουμπιά: SOS, Ένταση, Κουμπί πλευρικής ενέργειας

Ένδειξη LED

Φακός LED κάμερας

Φακός LED

Αισθητήρες

Μαγνητόμετρο

Βαρόμετρο

Επιταχυνσιόμετρο

Γυροσκόπιο

Αισθητήρας εγγύτητας

Κατάλογος εφαρμογών BlindShell

Εφαρμογές BlindShell

Βοηθήματα όρασης BlindShell

Τα βοηθήματα όρασης BlindShell σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε καθημερινές εργασίες. Δοκιμάστε την προσθήκη ετικετών αντικειμένων, τους ηχητικούς ήχους, τον μεγεθυντικό φακό, την τοπική προσαρμογή ή την αναγνώριση χρώματος και απλοποιήστε τη ζωή σας.

Αναγνώστης Βιβλίων

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα αγαπημένο σας βιβλίο. Χρησιμοποιήστε το Book Reader για την ανάγνωση βιβλίων ήχου και κειμένου.

Περιηγητής διαδικτύου

Το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου BlindShell σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τον Παγκόσμιο Ιστό με προσιτό τρόπο.

Ημερολόγιο

Με το ημερολόγιο Blindshell θα έχετε όλα τα ραντεβού και την ατζέντα υπό τον έλεγχό σας.

Πορτοφόλι κάρτας

Έχετε πάντα τις κάρτες σας σε ένα μέρος! Η εφαρμογή Card Wallet σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις κάρτες επιβράβευσης και έκπτωσης των αγαπημένων σας καταστημάτων, κάρτες μέλους ή οποιεσδήποτε άλλες κάρτες barcode. Απλώς σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα ή τον κωδικό QR της κάρτας.

Σκάκι

Παίξτε το παιχνίδι σκάκι ενάντια σε έναν αλγόριθμο AI.

Covid Pass (ΕΕ)

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά Covid.

Μετατροπέας νομίσματος

Μετατροπέας νομίσματος. Σας επιτρέπει να κάνετε μετατροπή από ένα νόμισμα σε άλλο. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενημερώνονται αυτόματα κάθε μέρα.

Dice Roller

Ένα εικονικό ζάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιτραπέζια παιχνίδια. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για ζάρια πεσμένα κάτω από το τραπέζι!

Αναγνώστης εγγράφων

Το πρόγραμμα ανάγνωσης εγγράφων σάς επιτρέπει να διαβάζετε, να προβάλετε, να αναζητήσετε και να πλοηγηθείτε σε έγγραφα.

dzb lesen

Αναζητήστε και κατεβάστε ηχητικά βιβλία στη γερμανική γλώσσα από τη βιβλιοθήκη DZB Lesen.

Εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αποστολή και λήψη e-mail. Το BlindShell E-mail Client υποστηρίζει την πρόσβαση σε γραμματοκιβώτια που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο IMAP.

Éole

Αναζητήστε και κατεβάστε ηχητικά βιβλία στη γαλλική γλώσσα από τη βιβλιοθήκη Eole.

Διαχείριση αρχείων

Διαχείριση αρχείων για περιήγηση και εργασία με φακέλους και αρχεία.

Σημεία GPS

Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων με σημεία GPS και να δείξετε μια κατεύθυνση και απόσταση από αυτά.

Παιχνίδι Δήμιος

Το παιχνίδι Hangman εκπαιδεύει το λεξιλόγιό σας. Μάντεψε την λέξη!

KDD

Αναζητήστε και κατεβάστε εγχειρίδια στην Τσεχική γλώσσα από τη βιβλιοθήκη του KDD.

Librivox

Αναζητήστε και κατεβάστε ηχητικά βιβλία δημόσιου τομέα από τη βιβλιοθήκη Librivox (διατίθενται βιβλία σε διάφορες γλώσσες).

Αισθητήρας φωτός

Ο αισθητήρας φωτός σάς επιτρέπει να διακρίνετε τα επίπεδα φωτός περιβάλλοντος.

Μάου-Μάου

Το Mau-Mau είναι ένα απλό αλλά διασκεδαστικό παιχνίδι με κάρτες. Προσπαθήστε να νικήσετε έναν εικονικό αντίπαλο!

Ραδιόφωνο FM

Το ραδιόφωνο BlindShell FM σάς επιτρέπει να ακούτε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικά στην περιοχή σας.

Κάμερα και προβολή εικόνων

Αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας με την κάμερα BlindShell. Τραβήξτε φωτογραφίες, δείτε και μεγεθύνετε ή μοιραστείτε τις με τους αγαπημένους σας.

Music Player

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική MP3 όπου κι αν βρίσκεστε.

BlindShell Podcast Player

Με το BlindShell Podcast Player, μπορείτε να παίξετε τα τελευταία επεισόδια από τα αγαπημένα σας podcast, να ανακαλύψετε νέα podcast και να περιηγηθείτε σε δημοφιλείς και δημοφιλείς εκπομπές από όλο τον κόσμο.

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο σάς επιτρέπει να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο.

Κάμερα βίντεο και πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο

Εγγράψτε και παρακολουθήστε βίντεο οπουδήποτε.

YouTube Player

Ψάχνετε για λίγη διασκέδαση ή προτιμάτε την εκπαίδευση; Δοκιμάστε και τα δύο με την εφαρμογή YouTube. Μπορείτε να ακούσετε μουσική ή να παρακολουθήσετε βίντεο στο τηλέφωνό σας BlindShell.

Μετρονόμος

Ο απλός και εύχρηστος Metronome θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ρυθμό ενώ παίζετε το αγαπημένο σας μουσικό όργανο.

Παιχνίδι μνήμης

Διασκεδάστε με το τηλέφωνό σας BlindShell! Το παιχνίδι μνήμης προκαλεί τη μνήμη αλλά και την ακοή σας.

Δημόσιες συγκοινωνίες της Τσεχίας και της Σλοβακίας

Εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας που υποστηρίζει συνδέσεις αναζήτησης χρησιμοποιώντας IDOS (CZ) και Cestovne Poriadky (SK).

Ετικέτες αντικειμένων QR

Η προσθήκη ετικετών αντικειμένου κώδικα QR σάς επιτρέπει να επισημαίνετε καθημερινά αντικείμενα χρησιμοποιώντας ετικέτες γραμμωτού κώδικα που αγοράστηκαν από πωλητές BlindShell. Οι ετικέτες αναγνωρίζονται χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου.

Παιχνίδι Simon

Διασκευή του κλασικού παιχνιδιού Simon που θα προκαλέσει την ακοή και τη μνήμη σας.

SKN

Αναζητήστε και κατεβάστε ηχητικά βιβλία στη σλοβακική γλώσσα από τη βιβλιοθήκη SKN.

Spotify Player

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ροή τραγουδιών από το Spotify. Απαιτείται λογαριασμός επί πληρωμή στο Spotify.

Μετρητής βημάτων

Θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας; Εφαρμογή παρακολούθησης της καθημερινής σας δραστηριότητας (βήματα, απόσταση, θερμίδες και άλλα). Μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό και τα στατιστικά στοιχεία της καθημερινής σας δραστηριότητας.

BlindShell Telegram Client

Υλοποίηση του Telegram Messenger για το BlindShell.

Τρίλιζα

Ένα απλό παιχνίδι Tic-Tac-Toe. Είναι δυνατό να παίξετε εναντίον της BlindShell ή εναντίον ενός άλλου παίκτη στο ίδιο τηλέφωνο.

Λίστες ελέγχου

Λίστες αγορών; Λίστες εργασιών; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε κάθε είδους λίστες ελέγχου. Μπορείτε να έχετε πολλές λίστες με απεριόριστα στοιχεία και κάθε στοιχείο μπορεί να επισημανθεί ως ολοκληρωμένο ή όχι.

Εργαλεία παραγωγικότητας BlindShell

Μια συλλογή εργαλείων παραγωγικότητας για το BlindShell. Ξυπνητήρι, Χρονόμετρο, Χρονόμετρο λεπτών, Αριθμομηχανή, Μετατροπέας μονάδων, σημειώσεις με βάση το κείμενο και συσκευή εγγραφής φωνής. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά.

Μεταφραστής

Το BlindShell Translator σάς επιτρέπει να μεταφράζετε κείμενο μεταξύ πολλών γλωσσών.

ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΚΙΘΑΡΑΣ

Ο δέκτης κιθάρας σάς επιτρέπει να συντονίζετε την κιθάρα σας και άλλα μουσικά όργανα.

Δελτίο καιρού

Να είστε έτοιμοι για κάθε καιρό. Αναλυτική πρόγνωση καιρού για χιλιάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Παιχνίδι Wumpus

Μπορείτε να περάσετε με ασφάλεια μέσα από έναν λαβύρινθο σπηλαίων στο απόλυτο σκοτάδι; Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία, τη βραχυπρόθεσμη μνήμη και τη λογική σκέψη σας για να αποφύγετε τα κοιλώματα και να σκοτώσετε το μυθικό πλάσμα που ονομάζεται Wumpus.

Εφαρμογές τρίτων

CallioPlayer

Αυτή η εφαρμογή σάς δίνει πρόσβαση σε πολλά γαλλικά ηχητικά βιβλία, καθώς και σε ταινίες και εκπομπές.

SBB Mobile

Το SBB Mobile είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας στην Ελβετία.

Ειδοποίηση απόρριψης φορτίου

Πρόγραμμα φόρτωσης ηλεκτρικής ενέργειας για τη Νότια Αφρική. Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί την τρέχουσα κατάσταση απόρριψης φορτίου Eskom και σας ειδοποιεί εάν η τροφοδοσία έχει προγραμματιστεί να διακοπεί στην περιοχή σας.

Amazon Alexa

Το Amazon Alexa σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τις συσκευές σας με δυνατότητα Alexa, να λαμβάνετε ενημερώσεις ειδήσεων και να σας βοηθά να εκτελέσετε διάφορες εργασίες, όπως τη δημιουργία λιστών αγορών.

Αγορές Amazon

Η εφαρμογή Amazon Shopping σάς επιτρέπει να αγοράζετε εκατομμύρια προϊόντα και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας στο Amazon από οπουδήποτε.

Audible

Το Audible είναι μια αμερικανική διαδικτυακή υπηρεσία ακουστικών βιβλίων και podcast που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να μεταδίδουν ηχητικά βιβλία και άλλες μορφές περιεχομένου προφορικού λόγου. Η υπηρεσία ανήκει στην Audible, μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Amazon.com, Inc.

BBC Sounds – ραδιόφωνο και podcast

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε ραδιόφωνο, μουσική και podcast, όλα παρέχονται από το BBC.

Γίνε τα Μάτια Μου

Το Be My Eyes σας συνδέει με μια παγκόσμια κοινότητα εθελοντών και εκπροσώπων εταιρειών που είναι έτοιμοι αμέσως να σας βοηθήσουν να δείτε – να προσφέρουν την όρασή τους και την υποστήριξή τους στις καθημερινές εργασίες.

twavox

Το Twavox σάς δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ηχητικές περιγραφές και άλλες δυνατότητες προσβασιμότητας στους υποστηριζόμενους κινηματογράφους.

Facebook Messenger 2

Μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας στο Facebook Messenger.

Google Lookout

Το Google Lookout χρησιμοποιεί κάμερα τηλεφώνου για να σας βοηθήσει με καθημερινές εργασίες. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν την αναγνώριση κειμένου, την αναγνώριση αντικειμένων, την αναγνώριση ετικετών τροφίμων και την αναγνώριση τραπεζογραμματίων.

Rango

Βελτιώστε την κινητικότητά σας με το Rango! Όταν είναι προσαρτημένο στο λευκό σας μπαστούνι και συνδέεται με την εφαρμογή Rango της Blindshell, το Rango προσφέρει προστασία ολόκληρου του σώματος και ταξιδιωτικό βοήθημα. Παρέχει τρισδιάστατες ηχητικές ειδοποιήσεις για εμπόδια, παρέχει πρόσβαση σε τοπικά δρομολόγια μεταφοράς και ανακοινώνει διασταυρώσεις. Χρησιμοποιήστε ανοιχτά ακουστικά Noor για την καλύτερη εμπειρία ήχου 3D. Απαιτεί τη συσκευή Rango.

ARx

Εξαλείψτε τα εμπόδια από τις καθημερινές σας δραστηριότητες με το ARx το hands-free ακουστικό και οπτικό AI που ενσωματώνεται στη ζωή σας. Σαρώστε έγγραφα, εντοπίστε τοπία, πρόσωπα και κωδικούς QR, αναζητήστε αντικείμενα και πολλά άλλα. Απαιτεί το σετ μικροφώνου-ακουστικού ARx.

Lazarillo

Η πλοήγηση Lazarillo σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας και να ορίσετε διαδρομές.

Sero

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική, ραδιόφωνο και podcast.

Shazam – αναγνώριση τραγουδιού

Το Shazam είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας βοηθά να μάθετε τον τίτλο κάθε τραγουδιού τη στιγμή που το ακούτε.

Skype Lite

Μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας στο Skype.

Voxiweb

Το Voxiweb είναι μια καινοτόμος λύση που επιτρέπει σε άτομα με προβλήματα όρασης να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο εύκολα και ανεξάρτητα.

WayAround – σάρωση και ετικέτα

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να σαρώνετε ειδικά WayTag για ανάγνωση και γραφή πληροφοριών.

WhatsApp

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου και φωνής. Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας όποτε είστε συνδεδεμένοι.

BARD Κινητό

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε και να ακούτε ηχητικά βιβλία.

Ισραηλινή κεντρική βιβλιοθήκη για τυφλούς

Aira Explorer

Το Aira είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε εφαρμογές για άτομα που είναι τυφλά ή έχουν χαμηλή όραση, η οποία παρέχει οπτική ερμηνεία από εκπαιδευμένους πράκτορες για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία, με ασφάλεια και ασφάλεια, με τους δικούς σας όρους.

VA Connect

Η εφαρμογή VA Connect επιτρέπει στα μέλη να διαβάζουν δημοσιεύσεις που είναι διαθέσιμες μέσω του i-access, της διαδικτυακής υπηρεσίας Βιβλιοθήκης της Vision Australia.

Εφημερίδα που μιλάει

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε διάφορες βρετανικές εφημερίδες ήχου.

Ζουμ βιντεοδιασκέψεις

Το Zoom σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συνέδρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107781224 ή στο email: info@igi-group.com για να ενημερωθείτε για το νέο τηλέφωνο BlindShell Classic2.

Επίσης μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το τηλέφωνο και άλλα βοηθήματα στη διεύθυνση: www.igi-group.com

Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

Το να είναι ένας τυφλός μέλος της ΠΕΤΚ, δεν θα πάρει πίσω το φως του, σίγουρα όμως θα ωφεληθεί μαθαίνοντας τα δικαιώματα του διαπιστώνοντας ότι δεν είναι μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *